Fascination About işçi ayakkabısı

Wiki Article

Gezinme deneyiminizi ve sitemizin işlevselliğini iyileştirmek için tanımlama bilgileri ve diğer benzer teknolojileri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi edinin Çerez Kullanımı.

BirçOkay iş kategorisi için ayrı tasarlanıp üretilen iş ayakkabılarında aranan temel özellik iş ayakkabısının o işte gerçekleşebilecek muhtemel kazalar için ayağı ve bacağı korumasıdır. Bunun yanı sıra iş ayakkabısının bu özellik dışında parmak vurması ve ayağın su toplamasını önlemesi gerektirmektedir ki uzun saatler boyunca rahatlıkla ve güvenle giyilebilsin.

1100 N batmaya dayanıklı Kevlar ara taban, delici cisimlere karşı tam koruma sağlar. Bu metal içermeyen taban, dayanıklılığını Kevlar teknolojisinden alır ve hem güvenlik hem de hafifliği bir arada sunar.

İş Ayakkabısı S1 Normalı: Bu sertifika SB sertifikasına artı olarak kuru ortamlarda kullanıma uygun olduğu, kapalı arka kısım (topuk), anti statik, enerji emici topuk, hidrokarbonlara dayanım kullanıma uygun olduğunu belirtir.

İş Ayakkabısı S2 Normalı: S1 Standardına ek olarak ayakkabının ıslak ortamlarda kullanıma uygun olduğunu belirtir. Taban yapısı yağa ve asit e karşı ekstra dayanıklıdır. Anti statik malzeme ile üretilirler.

Tenis hızlı hareket etmeyi gerektiren bir spordur. Tenis ayakkabıları zeminde yüksek kavrama ve manevra kabiliyeti sağlar. Voleybol ayakkabısı ise özel tabanı ve yastıklama özelliği ile voleybolcuları destekler. Dağcılık iş ayakkabısı tabanlık ve trekking ayakkabıları dayanıklılık, su geçirmezlik ve kavrama gibi özellikler ile karakterize edilir. Jimnastik ayakkabıları ise ayaklarınızın rahat hareket etmesini sağlayan ve kaymayı önleyen özelliklere sahiptir. Spor ayakkabıları spor sektörüne ve bireysel ihtiyaçlara göre değişiklik gösterir. Buna ek olarak kadın spor ayakkabı modelleri ya da erkek spor ayakkabı modelleri olmak üzere de farklı kategorilere ayrılırlar.

Ter emme ve emilen teri geri bırakma: Kullandığımız fusbetlerin ter ve su buharı emme kapasitesi yüksek olup kısa sürede emilen nemi geriverir ve hızla kurur.

SRA, SRB ve SRC kaybolur. Bunun yerine SRA'ya benzer kayma testi, sertifikasyonun temel gerekliliklerine dahil edilecek ve bu nedenle özel bir işarete sahip olmayacaktır.

Delinmeye karşı koruma: Tabanında çelik veya kompozit plaka bulunur ve kesici ve delici nesnelerden ayağınızı korur.

İş ayakkabıları da iş kıyafetlerinin en önemli parçaları arasında yer alır. Eğer sizi olası kazalara karşı koruyacak dayanıklı ve konforlu iş ayakkabısına ihtiyacınız varsa yazımızın devamını incelemeye davetlisiniz!

Giyim ve ayakkabı stopüstrisi ile ilişkilidir ve ürünlerin dağıtımı ve pazarlanması ile de iş ayakkabısı çelik burun doğrudan ilgilenir. iş ayakkabısı giyemez raporu hangi bölümden alınır Şirket hem erkek hem de kadın müşterilere hitap ediyor.

Ayak Koruma İş Ayakkabısı İş Botu Çizmeler elektrikçi ayakkabıları skechers iş ayakkabıları Stout iş ayakkabıları swolx iş ayakkabıları uvex iş ayakkabıları Yds iş ayakkabıları Ziyaretçi Çarıkları

You are able to email the location owner to allow them to know you were being blocked. Make sure you include Anything you were being undertaking when this site came up and also the Cloudflare Ray ID uncovered at the bottom of the webpage.

Bağcıkları doğru şekilde bağlayarak spor çelik burunlu iş ayakkabısı modellerinin üst kısmının su sızıntısını engellemesini sağlayabilirsiniz. Bağcık uzunlukları ve bağcık kalınlıkları farklılık gösteren çelik burunlu iş ayakkabısı alternatifleri, beklentileriniz için uygun ürünleri seçmenizi kolaylaştırır.

Report this wiki page